Clinici

Vă așteptăm în clinicile noastre din Iași, București și Timișoara:

Șos. Păcurari, nr. 46, bl. 553, parter

Str. Sf. Lazăr, nr. 23 A

Str. Sf. Lazăr, nr. 23 A

Str. Învingătorilor, nr. 29, Sector 3

Bd. Simion Bărnuțiu, nr. 42, et. 3

Junior&Family Dental Center s-a născut din dorința de a oferi tratamente stomatologice pentru copii și adulți într-un mediu prietenos, care valorizează comunicarea medic – pacient.

Preocuparea noastră este grija pentru igiena și sănătatea orală. Investim constant pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite prin pregătirea medicilor dentiști și stabilirea unei relații de încredere pe termen lung cu fiecare pacient care ne vizitează.

La Junior&Family Dental Center ne dorim ca fiecare vizită să rămână o amintire frumoasă pentru fiecare copil, iar grija pentru o dantură sănătoasă să fie o preocupare constantă pentru întreaga familie!

Încredere

Comunicarea, încrederea și prietenia sunt atributele fundamentale prin care consolidăm relația medic – pacient. Investim timp și acordăm atenție tuturor detaliilor pentru ca toți pacienții să se simtă confortabil. Mai mult decât o clinică dentară, Junior&Family Dental Center este locul în care părinții și copiii pot veni fără teamă de dentist!

Grijă pentru sănătate

Echipa Junior&Family Dental Center este întotdeauna aproape de nevoile pacienților. Tratamentele stomatologice pentru copii sunt însoțite de sfaturi, explicații și, mai ales, grijă pentru bunăstarea copiilor și liniștea părinților.

Fericire

La Junior&Family Dental Center vrem ca fiecare vizită la medicul dentist să rămână o amintire frumoasă pentru fiecare pacient al nostru! Pentru că fiecare zi la clinică este cea mai bună zi pentru a făuri un zâmbet într-un suflet de copil!

Joacă

Copiii descoperă că tratamentele stomatologice pot fi distractive sau însoțite de momente de relaxare și creativitate. La Junior&Family Dental Center prețuim relația copil – părinte și ne dorim ca fiecare vizită la medicul dentist să fie și un prilej de joacă pentru familie! Vă așteptăm cu drag cu cei mici pentru a învăța împreună, prin joc, cu multe zâmbete!

Programează acum o consultație la Junior&Family Dental Center!