Dinți ficși în 24 de ore

De ce să îți ascunzi zâmbetul când refacerea danturii pierdute sau afectate nu mai este o problemă la momentul actual?

Tehnologiile moderne din domeniul implantologiei dentare permit ca într-un termen scurt, de o zi, situația dinților irecuperabili sau lipsă să fie rezolvată cu lucrări protetice fixe, solidarizate pe implanturi dentare. Acest sistem de reabilitare orală este soluția optimă pentru a reda funcționalitatea masticatorie, pentru a schimba fizionomia și pentru a reda pacientului care suferă din cauza dinților lipsă zâmbetul și încrederea în sine.

Pacienții care suferă de boala parodontală, cei care au suferit de procese carioase grave sau purtătorii de proteză se pot bucura din plin de avantajele sistemului de implanturi dentare de refacere a danturii în 24 de ore. Intervenția nu este condiționată de vârsta pacientului, afectarea dentară putând surveni oricând pe parcursul vieții unui om.

Sistemele de dinți ficși se adaptează în funcție de necesitățile pacientului: un segment de dinți lipsă, o întreagă arcadă sau toată cavitatea orală. Ele au nevoie de un sistem implantar personalizat pe nevoile pacientului și suportă o lucrare fixă, care se aplică în cavitatea orală la 24 ore după ce implanturile au fost inserate. Așadar, pacientul își poate relua viața socială cu un zâmbet larg într-un timp foarte scurt.

Dr. Radu Solomon – Medic dentist, competență în Implantologie orală avansată